Tijdens een sportieve en bovenal gezellig avond afgelopen zaterdag, heeft Wim Lameijer opnieuw het traditionele Corviri King of Darts toernooi gewonnen. Wim stond in de finale tegenover Mathé Aaten en wist zijn tegenstander met 3-1 te verslaan.

Richting de finale streden twintig darters in vier poules om een plekje in de kwartfinale. Deze eer was niet alleen aan Wim en Mathé toebedeeld, maar ook Martin Eizenga, Klaas Hommes, Peter Kroezenga, Johan de Klein, Vincent van Lang en Nina Heyden kwamen een ronde verder. Tijdens de kruisfinales bleef Wim dus het langste overeind. De hoogste finish kwam op naam van August Kuipers. Hij gooide 96 uit en was daarmee de winnaar in dit klassement. Heren, gefeliciteerd!

August, Wim en Mathé ontvingen na afloop een bierpakket, aangeboden door hoofdsponsor Corviri. De organisatie bedankt Corviri, alle deelnemers, barlieden en het enthousiaste publiek voor de leuke avond. Bekijk foto’s van deze avond op onze Instagram of Facebookpagina.