Vrijwilligers

Vrijwilligersbeleid VV Glimmen

Onze vereniging draait op vrijwilligers en dat is bij elke sportvereniging hetzelfde. Wat ons onderscheid van andere verenigingen is dat alles rondom het voetbal hier net zo belangrijk is als het voetballen zelf. Het is een gezellige en leuke vereniging om bij te sporten, dit brengt de leden veel maar het vraagt ook wat. Om het zo leuk en gezellig te houden is het belangrijk dat iedereen zijn steentje bijdraagt. Dit betekent in de praktijk dat je naast het actief zijn als voetballer je ook actief moet zijn als vrijwilliger.

Wil je het vrijwilligersbeleid inlezen klik dan hier.

Vrijwilliger worden

Wil je graag vrijwilliger worden of de mogelijkheden bespreken vul dan het onderstaande formulier in of stuur een e-mail aan vrijwilliger@vvglimmen.com.

  Vrijwilligersopgave VV Glimmen

  Welkom als nieuw lid van de VV Glimmen.
  Binnen onze vereniging hebben wij een zeer actief vrijwilligersbestand. Onze vereniging kan namelijk niet bestaan zonder de inzet van deze vrijwilligers. Wij als vereniging zijn continu op zoek naar versterking en vragen dan ook aan onze nieuwe leden of ouders van nieuwe leden om ons hierin te ondersteunen. Soms kunt u met een paar uur per maand al heel veel betekenen voor onze vereniging. Vult u a.u.b. het onderstaande formulier in en geef aan waar u de vereniging in kan ondersteunen. De vrijwilligerscommissie zal contact met u opnemen na inleveren van het keuze formulier.


  Ik ben lidIk ben ouderAnders


  (kies wat van toepassing is)
  Ik kan een aantal uren per week wat doenIk kan een aantal uren per maand wat doenIk kan een aantal uren per seizoen wat doen


  (kies wat van toepassing is)
  Bestuurlijke rol(dagelijks of jeugd)Coördinerende rol in één van onze commissiesActieve rol(kantine, scheidsrechter, onderhoud, schoonmaak, activiteiten)Passieve rol(kascommissie, ledenadministratie, wedstrijdsecretaris)

  Na het succesvol verzenden van het formulier verschijnt hieronder een bevestiging.

  Vrijwilligerscommissie

  vrijwilliger@vvglimmen.com