Wil je beginnen met een aantrekkelijke teamsport of wil je het bij onze club laten zien? Dan weten wij zeker dat je bij v.v. Glimmen een gezellige vereniging zult vinden. Met jouw team de strijd aangaan met een andere club met de spanning van verliezen of winnen. Maar net zo belangrijk, met plezier en na afloop samen napraten in de kleedkamer of kantine.

VOOR IEDEREEN VANAF 4 JAAR

Voetbal is voor iedereen, vooral voor de gezelligheid of puur om te presteren. In beide gevallen staat plezier in ieder geval voorop. In elke leeftijdscategorie (zelfs voor de kleuters) hebben we een jeugdteam en elk team heeft zijn eigen trainer.  We hebben ook heren en dames senioren zowel recreatief als competitief. Onze leden komen merendeels uit Glimmen en de omliggende dorpen.

ONS TENUE

Voor de wedstrijden krijg je ons schitterende tenue, we spelen in het rood, wit en blauw. Trainingskleding met ons logo waar we trots op zijn vind je aantrekkelijk geprijsd in onze clubshop.

SPORTPARK

Onze vrijwilligers werken heel hard om ons fraaie clubgebouw en sportpark nog beter te maken. Wij staan bekend om onze top faciliteiten en groene sportpark. Maar ook om de gezelligheid en andere activiteiten die wij doen naast het voetbal. Ons sportpark ligt in het hart van het dorp Glimmen.

ACTIVITEITEN

Naast de trainingen en wedstrijden op zaterdag hebben we nog vele activiteiten om er een topseizoen van te maken. Familiedagen met springkussens, gezellige toernooien, feestdagen als Sinterklaas en Pasen, onze beruchte spokentocht in het najaar, clinics, techniektrainingen en andere extra activiteiten tijdens het seizoen zullen jouw seizoen zeker iets extra’s geven.

SFEER PROEVEN

Lijkt je het al leuk en wil je eens komen kijken? Je kunt bij ons altijd meedoen met een proeftraining. Vul dit formulier in en we nemen contact met je op.

AANMELDEN

Ben je al overtuigd? Geef dan je gegevens aan ons door door het invullen van het aanmeldformulier en wij nemen contact met je op.