De afgelopen weken is het onrustig op sportpark de Groenenberg. Er werd een groot glazen kantineraam ingegooid, het net bij het luierveld werd stuk gemaakt en er ligt regelmatig troep in de dug-outs en rond ons gebouw. Afgelopen weekend is een nieuw zeil van de veranda stuk gemaakt.

Onze vrijwilligers waren nog druk bezig om de zeilen van de veranda passend te maken. Dit is een arbeidsintensief karwei en we waren zeer trots op het resultaat nu het bijna klaar was. Helaas heeft een persoon/personen tussen zaterdagavond en zondagmiddag een raam van het nieuwe zeil stuk gemaakt en een rommel achtergelaten in de veranda.

Misschien dat er iemand is die aan de hand van onderstaande foto’s een link kan leggen of iets heeft gezien of gehoord over deze vernielingen. De mascottehulzen om zelf sigaretten te draaien, kunnen een goede aanwijzing zijn. Mocht je personen hebben gezien in deze periode die aanwezig waren op ons sportpark dan horen we dit ook heel graag.  Wij zullen werk gaan maken van deze vernielingen en aangifte doen. Er is inmiddels zoveel schade dat dit niet meer acceptabel is. Mocht je zelf de dader zijn, dan zouden we graag willen dat je naar ons toe komt zodat we het kunnen oplossen.

Heb je informatie mail dan naar info@vvglimmen.nl of spreek een vrijwilliger van de VV Glimmen aan en deze zorgt dat de informatie bij het bestuur komt. De informatie mag ook anoniem gegeven worden en blijft dan ook anoniem. Alle informatie is welkom! 

Klik voor grote foto’s