Kolenmijn

Zeven verrassende verhalen over een duurzaam bestaan

Samenvatting

In Kolenmijn ontdekken we een doorgang naar het duistere verleden van mijnwerkers en Bokkenrijders. Ook bouwen we aan een Perpetuum Mobile en worden meegenomen in een zoektocht naar geluk in Bulgarije. We vinden elkaar daar in het donkere bomen bos en geven ons over aan de wind…

Kolenmijn bevat zeven spannende verhalen. Ze kenmerken zich door onverwachte wendingen en hebben vaak een verrassend slot. Het thema duurzaamheid is de verbindende factor. Het laatste verhaal geeft hoop op een toekomst waarin dit thema geen rol meer speelt.

De helft van de auteursopbrengst gaat naar YuvalokChild. Deze Nederlandse stichting financiert projecten in India. Zoals het stimuleren van duurzame landbouwmethoden en het geven van onderwijs en voeding aan sloppenwijkkinderen in Bangalore:

Over Reinier

Reinier Antonides woont in Glimmen en is geboren in Groningen. Hij is manager bij de overheid en heeft een adviesbureau op het gebied van vastgoed en gebiedsontwikkeling. Zijn passie ligt op het gebied van klimaat, toekomstbestendige ontwikkelingen en het vinden van economisch en maatschappelijk draagvlak daarvoor. Kolenmijn is geschreven vanuit zijn liefde voor spannende verhalen én uit zorg en aandacht voor klimaat en natuur.

Bestel het boek hier