Dat voetbalvereniging Glimmen zeer ingenomen is met al haar sponsoren en vrienden mag duidelijk zijn en als blijk van waardering organiseren wij daarom een sponsor en vriendenmiddag op zaterdag 5 oktober 2019.

Vanaf 14.00 uur bent u van harte welkom in en rond de kantine van ons sportcomplex de Groenenberg aan de Markeweg 4 te Glimmen. Ons eerste elftal speelt die middag een competitiewedstrijd tegen sc Loppersum.

Na afloop is er een gezellige 3e helft voor onze sponsoren en vrienden. Het zal een ongedwongen en gezellige middag zijn die afhankelijk van het weer buiten en/of binnen wordt georganiseerd. De wedstrijd begint om 14:30 uur. Uiteraard is het ook mogelijk om tijdens of na de wedstrijd te komen. De middag duurt tot ongeveer 18:30 uur. Uw aanwezigheid wordt bijzonder op prijs gesteld.

 

Met vriendelijke groet,

Sponsorcommissie v.v. Glimmen