Alle spelers en leiders zijn toegevoegd in het KNVB systeem Sportlink. Jullie kunnen nu met de voorbereidingen voor jullie wedstrijden (vanaf JO8.) beginnen (mobiel digitaal wedstrijdformulier) in de KNVB Wedstrijdzaken app.

Willen alle leiders (teammanagers) controleren of hun spelers zijn toegevoegd via de Wedstrijdzaken app? Hamburger -> Teammanager -> Je team. Aanpassingen aan het bondsteam svp doorgeven aan de wedstrijdsecretaris (mobiel) . Zie de contactgegevens hieronder.

Zeven dagen voor de wedstrijd komt het formulier beschikbaar in de app en kan je de spelersopgaaf invullen. Standaard zie je het ingevulde bondsteam staan. Ga in de app naar je wedstrijd, open de wedstrijd en kies Digitaal wedstrijdformulier. Klik op het Glimmen logo. Maak hier je team klaar en sla op. Let op! Maak de spelersopgaaf niet te vroeg definitief, want dan kan je zelf niet meer wijzigen. Dit kan wel door een wedstrijdsec/wedstrijdsec mobiel of scheidsrechter. Na afloop hoef je in de app niks meer in te vullen of goed te keuren.

Het mobiel DWF is onderdeel van de Wedstrijdzaken-app. Deze applicatie is beschikbaar in de Apple Store en Google Play Store. De app wordt gebruikt door wedstrijdsecretarissen, scheidsrechters, overige wedstrijdofficials, teamleiders en aanvoerders/spelers.

Mobiel digitaal wedstrijdformulier, hier vind je meer informatie en antwoorden.

Denk ook aan de spelerspasfoto’s op de spelerspassen, Iedere speler die uitkomt in een competitie van de JO13/MO13 of oudere leeftijdscategorie moet beschikken over een digitale spelerspas. Wij vragen leiders ervoor te zorgen dat de foto’s kloppen vanaf JO13/MO13.

Voor hulp of vragen kun je contact opnemen met Henk Niemeijer (wedstrijdsecretaris mobiel) website@vvglimmen.com 0647562278, Reint Nienhuis (wedstrijdsecretaris) wedstrijdsecretaris@vvglimmen.com of je melden op wedstrijddagen in de bestuurskamer.