Per 1 juli 2019 stopt Jan Damkat met zijn werkzaamheden als wedstrijdsecretaris. Jan is sinds januari 2018 wedstrijdsecretaris en doet deze werkzaamheden naast zijn werk als secretaris van onze vereniging. De beide werkzaamheden combineren is teveel werk voor één vrijwilliger en daarom zoeken we een opvolger.

Als wedstrijdsecretaris ben je verantwoordelijk voor hele wedstrijdgebeuren binnen onze vereniging. Je bent een link tussen onze vereniging, KNVB en andere voetbalverenigingen en coördineert met trainers, leiders en het bestuur van de V.V. Glimmen.

Gelukkig is het merendeel van de werkzaamheden inmiddels geautomatiseerd door het verplichte gebruik van de teams met Sportlink(KNVB) en wordt er veel gecommuniceerd via app gebruik. Hierdoor ben je erg flexibel in de uitvoering van de werkzaamheden en minder gebonden aan het fysiek aanwezig zijn in het clubhuis.

Ben je geïnteresseerd of ken je iemand die interesse heeft meld je dan aan via vrijwilliger@vvglimmen.com of spreek iemand van de vrijwilligerscommissie aan.

Namens de vrijwilligerscommissie,

Rick Oosterhof