Sinds kort hebben we er een nieuwe bordsponsor bij: SimmereN Schroot BV uit Groningen.

SimmereN is uw professionele partner in metaalbewerking en -verwerking. Met traditie, maar belangrijker, met de modernste machines en technieken en goed opgeleide medewerkers is SimmereN bedrijven en particulieren van dienst. Of het nu gaat om het inkopen, verwerken en verkopen van schroot en andere metalen voorwerpen, het verzorgen van complete demontage– en sloopprojecten of de productie van op maat gesneden producten uit (nieuwe, gecertificeerde) staalplaat. Ook kunnen wij containers plaatsen en uw ijzer ophalen.

Alle leden van v.v. Glimmen en ook alle ander particulieren zijn van harte welkom om ijzer en metaal in te leveren bij SimmereN Schroot. U kunt de opbrengst hiervan contant mee krijgen of doneren aan de Club.

We zijn zeer blij om SimmereN te mogen verwelkomen als sponsor van v.v. Glimmen. Kijk voor meer informatie en uitgebreide mogelijkheden op simmeren.nl