Techniek Trainingen seizoen 2018/2019

Dit voorjaar gaan we weer op vrijdagmiddagen techniek trainingen organiseren voor jeugd spelers.


Wat is de Techniek Training?
Techniek Training is een voetbalopleiding waarbij er voornamelijk wordt getraind op de balbehandelingen en coördinatie. De spelers gaan op hun eigen niveau aan de slag met verschillende oefeningen waardoor ze uiteindelijk een betere balbehandeling en coördinatie krijgen.


Voor wie is de Techniek Training?
De Techniek Training is voor jongens én meisjes in de leeftijdscategorieën JO7 t/m JO17.  De spelers dienen dus tussen de 6 en 19 jaar te zijn om te mogen deelnemen. Als je je opgeeft gaan we ervanuit dat je komt. Kun je niet dan vragen we je je af te melden voor die bepaalde training.

De Techniek Training is gratis voor jeugdleden van VV Glimmen. Voor niet leden kosten de trainingen €40.- Indien je lid wordt van onze vereniging krijg je dit bedrag terug.

Wanneer is de Techniek Training?
De Techniek Training start op vrijdag 10 mei  en is vervolgens iedere vrijdag t/m 21 juni. Op vrijdag 7 juni is er geen training ivm het thuistoernooi van onze jeugd.

Data vrijdag:  10,17,24 en 31 mei en 14 en 21 juni.

Dit betekent dat we van 16.00 uur tot 16:350 uur starten met de jongste groep (JO7 t/m JO10). De oudere groep (JO12 t/m JO14/MO15) traint van 16:40 uur tot 17:30 uur. De oudste groep start om 17:20 uur tot 18:10 uur.

Groepen zijn evt aan te passen nog, dit is afhankelijk van het aantal opgaves


Wie verzorgen de Techniek Trainingen?
De spelers trainen onder leiding van gediplomeerde trainers. Oa Noah Gorter en Arjan Hingstman verzorgen de trainingen. Bij de trainingen staat het plezier en de veiligheid van de kinderen voorop.


Waar wordt de Techniek Training gegeven?
De trainingen worden gehouden op het trainingsveld van VV Glimmen. Voor het omkleden kunnen de kinderen gebruik maken van de kleedkamers 5 en 6 met gelegenheid om na afloop te douchen. Ouders zijn van harte welkom achter de omheining.

Wat zijn de kosten voor deelname aan de najaar trainingen?
-Leden VV Glimmen gratis
-Niet leden €40 (bij eventueel lid worden binnen 10 maanden krijg je dit bedrag korting op je lidmaatschap)

Opgeven
Opgeven kan via https://vvglimmen.com/techniektraining

Mocht je niet kunnen? Dan graag afmelden bij Arjan Hingstman 06-38199814

Voor overige vragen neem gerust contact met Vincent van Lang 06-18457693