Sinds deze week hebben we er een nieuwe bordsponsor bij: Terwolde Renault.

Terwolde Renault is dé officiële Renault en Dacia dealer van Groningen en Drenthe. Terwolde Autobedrijf heeft vestigingen in Groningen, Assen, Delfzijl, Emmen, Hoogeveen, Roden en Veendam. Terwolde Renault is het bedrijf voor uw nieuwe of gebruikte auto.

Terwolde Renault verkoopt het volledige gamma nieuwe Renault- en Dacia’s. Naast particuliere verkoop worden in de vestigingen Groningen en Emmen professionele PRO+ bedrijfswagens geschikt voor klein- en middenkader bedrijven verkocht. Ook heeft Terwolde altijd minimaal 300 TOP occasions voor u op voorraad in verschillende prijscategorieën en merken.

Glimmen heren 1 keeper Peter Kroezenga is werkzaam bij Terwolde Autobedrijf Groningen.

We zijn zeer blij om Terwolde Renault te mogen verwelkomen als sponsor van V.V. Glimmen. Kijk voor meer informatie op terwolderenault.nl