Vrijdagmiddag 13 april stond er een keepersclinic voor onze V.V. Glimmen keepers op het programma.
FC Groningen doelman en aanvoerder Sergio Padt en keeperstrainer Bas Roorda gaven de clinic en werden ondersteund door onze eigen keeperstrainers. Alle Glimmen teams waren prima vertegenwoordigd. Op het veld kregen de deelnemers uitleg en tips van Bas en Sergio. Het was een mooie middag vol leerzame momenten en veel voetbalplezier.

Na de oefeningen en de gezamenlijke groepsfoto werd een ieder verwelkomd in de kantine. Daar mochten de deelnemers aan Bas en Sergio vragen stellen en werd er getrakteerd op een welverdiende versnapering.

Deze dag werd mogelijk gemaakt door Hilmar Aukema van V.V. Glimmen stersponsor Hut & Co Registeraccountants en Belastingadviseurs te Groningen waarvoor wij hen namens de gehele vereniging hartelijk willen bedanken.

Bas, Vincent, Hilmar en Sergio