Hoofdsponsorgroep NO12

Het ontstaan van No12

Acht betrokken leden en ondernemers hebben zich verzameld en vlak voor de zomer is het idee ontstaan om gezamenlijk als groep de club te gaan steunen. Deze hoofdsponsorgroep staat als spreekwoordelijke 12e man achter v.v. Glimmen’. De naam voor de de groep sponsoren is dan ook No12.

v.v. Glimmen heeft voor de No12 een logo ontwikkeld in combinatie met een QR code. Beide prijken op de wedstrijdtenues van de eerste selectie en op diverse communicatie-uitingen van de club. De QR-code leidt naar een verdere kennismaking met de sponsoren.

Met de No12 krijgt een grotere groep sponsoren de ruimte te geven hun betrokkenheid bij onze voetbalclub te tonen, zowel richting jeugd als senioren. Tevens vergroten we hiermee onze jaarlijkse sponsoropbrengst en worden we minder afhankelijk van één grote sponsor. Een unieke win-win situatie voor alle betrokken partijen.

De No12 groep zal de club in ieder geval de komende drie jaar gaan sponsoren, waarbij langere termijn, eventueel met wisselende deelnemers denkbaar is naar de toekomst toe.

Deelnemers:

Bio Bizz World Wide Organics – www.biobizz.com
Solide Vastgoed Beheer – www.solidevastgoedbeheer.nl
Junction Creative + Digital Agency – www.junction.nl
Enshore Embrace Technology – www.enshore.nl
Longship – www.longship.com
Daeleman & De Jong Financiële planners en adviseurs – www.daleman-dejong.nl
XS2Event – www.xs2event.com
Interieurbouw De Jonge – website