Gelegenheid tot condoleren

Na het overlijden van Bertus heeft het bestuur vele blijken van medeleven voor de familie en de vereniging ontvangen. Ook kwamen er diverse ideeën en initiatieven over hoe we Bertus zouden kunnen herdenken en eren. Zowel de familie als het bestuur hebben dit als zeer betrokken en warm ervaren. Bij deze willen we iedereen daarvoor bedanken.

Vanwege de covid-maatregelen is de uitvaart van Bertus door maximaal 50 personen bij te wonen. Namens de vereniging zullen een aantal personen hierbij aanwezig zijn.

In overleg met de familie is besloten voor leden en betrokkenen bij v.v. Glimmen het volgende aan te bieden als condoleance mogelijkheden:

 

Online condoleance register

Via deze website kan ieder zijn/haar condoleance bericht naar aanleiding van het overlijden van Bertus achterlaten. Het online register geeft betrokkenen die op afstand wonen de gelegenheid hun condoleance aan te bieden. Tevens is het een condoleance manier die recht doet aan de veiligheidsmaatregelen waar we in deze Covid-periode opvolging aan moeten en willen geven. We nodigen eenieder van harte uit dit online condoleanceregister te ondertekenen.

 

Condoleance gelegenheid bij v.v. Glimmen

Een gehaktbal na de wedstrijd of een zakje snoep bij Bertus halen. Wie kent het niet? Naast het online register willen we daarom degenen die daar behoefte aan hebben, of online geen mogelijkheid hebben, de gelegenheid geven tot condoleren. Daarbij bieden we zowel kinderen als volwassenen de volgende gelegenheid:

 

Condoleance gelegenheid voor kinderen

Kinderen die dat willen bieden we de gelegenheid een tekening of briefje voor Bertus te maken. Verzoek aan ouders/begeleiders om de kinderen dit vooraf te laten maken en mee te geven naar het toernooi op zaterdag 10 april a.s. De jeugdleiders verzamelen deze tekeningen en berichten. Na afloop van het zaterdagtoernooi is er voor elk kind een zakje snoep van Bertus. Deze worden in de kantine uitgedeeld.

Alle tekeningen en berichten van de kinderen zullen door het bestuur aan de familie overhandigd worden.

Condoleance gelegenheid voor volwassenen

Op zaterdag 10 april is er tussen 15.00-17.00u de gelegenheid een condoleanceregister te tekenen in de kantine van v.v. Glimmen. Gezien de covid-19 maatregelen gaat dit op basis van ‘walk through’. In de kantine komt op de bar een gedenkhoekje voor Bertus met daarbij een condoleanceregister dat u kunt tekenen. Hierbij verzoeken wij u de geldende covid maatregelen in acht te nemen, waaronder:

  • Kom zoveel mogelijk alleen
  • Houdt 1,5 meter afstand tot elkaar
  • Vermijd samenkomst in of rondom de kantine en de parkeerplaats.
  • Voelt u zich niet fit kom dan niet.

Het condoleanceregister zal door het bestuur aan de familie overhandigd worden.

 

Tot slot

We hopen met bovenstaande eenieder gelegenheid te geven op gepaste wijze afscheid te nemen van Bertus en condoleances aan de familie over te brengen. Mocht u naar aanleiding van de informatie in deze nieuwsbrief nog vragen hebben dan kunt u die naar het bestuur sturen via info@vvglimmen.com