Cashless

Vanaf het seizoen 2021/2022 werken wij in onze kantine zonder contant geld.

Hoe kun je afrekenen in onze kantine?

1 Pin

Betaal (contactloos) met je pinpas of via een NFC (bijvoorbeeld  telefoon of smartwatch) apparaat en bijvoorbeeld Google of Apple pay.

2 Clubcard

Voor onze jeugdleden t/m 16 jaar* is het mogelijk om door zijn of haar ouder of verzorger een clubcard aan te vragen. Deze clubcard die je in bruikleen** krijgt kunnen ouders zelf opwaarderen via hun eigen bank (iDEAL) middels de Knip app, de Knip website of in onze kantine bij de kassa.
In september 2021 is iedere zaterdagochtend iemand in de kantine aanwezig om jullie de kaart te verstrekken en wegwijs te maken.
Wil je na deze periode een clubcard aanvragen stuur dan een email naar penningmeester@vvglimmen.com
Als je als ouder/verzorger de Knip app gebruikt (aanbevolen voor het beheren van de pas) op je smartphone kun je bij onze kassa ook betalen middels deze app.

Hoe werkt het?

Knip App voor IOS

Knip App voor Android

Op de kaart die je van ons krijgt staat een QR code. Deze code koppel je in de Knipp app (voorbeeld links van deze tekst) (menu linksboven).
Onderaan zie je de mogelijkheid om mobiel te betalen bij onze kassa middels de app. Rechts onderaan zie je een knop waar je rekening staat die gekoppeld is aan je pas en app. Hier zie je de transacties en kun je deze rekening opwaarderen middels iDEAL.

Met een clubcard met saldo kun je vervolgens betalen bij de kassa in onze kantine door de kaart op de speciale clubcard lezer te leggen.

In de app vind je onder i uitleg een uitgebreide uitleg. Heb je vragen of verder hulp nodig bij het gebruik stuur dan een e-mail.

Heb je financiële vragen over de app of je tegoed stuur dan een e-mail naar onze penningmeester.

 

* Ook in overleg voor een ouder jeugdlid mogelijk.

** Bij verlies, misbruik, het niet inleveren na opzeggen lidmaatschap of het bereiken van de leeftijd van 17 jaar is het mogelijk dat de v.v. Glimmen een vergoeding voor de kaart zal vragen als deze niet ingeleverd wordt.