Wil jij onder leiding van gedreven en professionele trainers een dag lang Trainen als een Prof? šŸ„…Kom dan op 4 mei (meivakantie) naar FC Groningen On Tour bij vv Glimmenā—Op deze dag kun jij trainen op een locatie bij jou in de regio en ontvang je twee kaarten voor een thuiswedstrijd van FC Groningen. Geef je snel op via: https://trainenalseenprof.fcgroningen.nl/product/on-tour/

Op de dag staan onder andere de voetbaltechnische vaardigheden Dribbelen & Drijven centraal, want trainen met FC Groningen Trainen als een Prof betekent beter willen worden. Maar het allerbelangrijkste blijft plezier in het voetbal. Ook maak je kans op een golden ticket voor het NK Shoot-out in Rotterdam.

FC Groningen On Tour is voor iedereen tussen de leeftijd van 6 tot en met 14 jaar.

FC Groningen On Tour is in de meivakantie van 1 tot en met 5 mei (Glimmen 4 mei). On Tour is van 09:30 uur tot 15:30 uur. Kijk op bovenstaande website voor alle locaties en meer informatie.