180! Op 4 februari staat het Corviri King of Darts toernooi op het programma. Na enkele jaren van afwezigheid, ligt de strijd om titel beste darter van de voetbalvereniging weer volledig open. De laatste editie werd gewonnen door Wim Lameijer. Gaan we in 2023 een opvolger krijgen of weet Wim zijn titel met succes te verdedigen?

Dit toernooi wordt mogelijk gemaakt door Glimmer bierbrouwer Corviri. Net zoals de vorige editie zal de liefhebber van speciaal biertjes aan zijn of haar trekken komen. Dart je zelf niet? Je bent van harte welkom om spannende wedstrijden te aanschouwen of te proeven van de Corviri bieren.

Geef je direct op, slijp de pijlen en we zien je op 4 februari in de kantine!

Zaterdag 4 februari
Aanvang: 19.00u

Aanmelden kan uiterlijk tot en met donderdag 2 februari!

    Na het succesvol verzenden van het formulier verschijnt hieronder een bevestiging.