Alle spelers staan in de juiste KNVB teams. Ouders en spelers kunnen hun gegevens hierdoor ook inzien via de voetbal.nl app. Leiders (teammanagers) die afgelopen jaar al konden inloggen staan ook in de juiste teams. Ben je een nieuwe leider dan nemen we contact op met de begeleiding van jouw team. Per team moet er minimaal één leider kunnen inloggen. In de wedstrijdzaken app kun je dan wedstrijden spelen, opstellingen maken en doorgeven van uitslagen doen de leiders via de KNVB wedstrijdzaken app.  Afhankelijk van jullie leeftijdscategorie moet je meer of minder invullen voor de te spelen wedstrijden.

Mocht je een speler niet kunnen vinden of ander hulp willen over de voetbal.nl app of Wedstrijdzaken app neem dan contact op met wedstrijdsecretaris Reint Nienhuis of wedstrijdsecretaris mobiel Henk Niemeijer website@vvglimmen.com of loop even langs de bestuurskamer op een wedstrijddag.

Spelers kunnen ook weer zelf hun spelerspasfoto aanpassen. Wil jij een nieuwe foto doe dit dan spoedig.

De teampagina’s op deze website worden deze week nog aangepast. Zo staan de programma’s nog niet goed bij sommige teams. De pagina met het programma voor alle teams is wel al up to date: https://vvglimmen.com/1967/programma/

Meer lezen over de wedstrijdzaken app? Kijk op deze KNVB pagina.