Voor het nieuwe seizoen is v.v. Glimmen op zoek naar een hoofdtrainer. v.v. Glimmen speelt momenteel in de derde klasse op zaterdag en zal de komende jaren een transitie doormaken. Een even spannende als interessante periode voor de selectie en de vereniging, maar uiteraard ook voor de nieuwe hoofdtrainer.

Vanaf het komende seizoen zal er veel jeugd worden ingepast in het eerste elftal. Het zal het startsein worden voor de bouw aan een nieuw elftal. Voor deze transitie zoekt v.v. Glimmen een ambitieuze trainer die dit proces gaat begeleiden en daarnaast zelf meegaat in deze ontwikkeling.

v.v. Glimmen is een gezellige vereniging, waarin omtrent het eerste en tweede elftal prestatiegericht wordt getraind. Het dorp Glimmen is een relatief kleine gemeenschap met ongeveer 1400 inwoners.

De voetbalclub is in het bezit van een prachtige, bosrijke accommodatie, waarop volgend seizoen een nieuw kunstgras gelegd wordt.

Dit zijn de belangrijkste competenties waaraan moet worden voldaan:

  • Trainer Coach 3 (of hoger)
  • Affiniteit met jeugd, bouwen aan de toekomst als pijler
  • Goede communicatie met bestuur en technische commissie
  • Uitdagende oefenstof voor trainingen
  • Een (natuurlijk) overwicht op de selectie met jonge en oudere spelers. Moet duidelijk boven de groep staan, maar wel op een plezierige wijze
  • Trainingen op dinsdag en donderdag, wedstrijdbegeleiding op zaterdag

Denk je het ontbrekende puzzelstukje te zijn? Stuur een mail naar bjorn@vvglimmen.com.Dit e-mailadres kan ook worden benaderd voor vragen en/of opmerkingen.

Reageren kan tot 1 mei.