Met de huidige coronamaatregelen van het kabinet is het voor onze jeugdleden weer mogelijk vanaf 11 januari (dinsdag) tot 20.00 uur te sporten, Voor de jeugdteams t/m JO15 volgen we weer het reguliere trainingsschema vanaf die dag.

We proberen zaterdag 15 januari weer een onderlinge zaterdag te organiseren zoals vorige winter. We komen spoedig met meer informatie.

De kleedkamers blijven tijdens de trainingen gesloten. De deur naar de AED en EHBO is tijdens trainingen geopend. De kantine blijft doordeweeks gesloten. Toeschouwers zijn nog steeds niet toegestaan bij trainingen en wedstrijden. Denk aan alle basisregels. Vanaf 28 november geldt de 1,5 meter afstandsregel ook in de CTB-plichtige ruimtes. Bij verplaatsing in die ruimtes geldt dan bovendien de mondkapjesplicht(vanaf 13 jaar en ouder).

Zorg voor goede naleving van de maatregelen want dat draagt bij aan het doel dat hopelijk z.s.m. zoveel mogelijk het gewone sportleven kan terugkeren.