Trainer Jorick de Haan en het bestuur hebben in goed overleg besloten dat na dit seizoen de wegen gaan scheiden. Uiteraard zullen beide partijen er alles aan doen om het lopende seizoen zo succesvol mogelijk af te sluiten.

Jorick kwam in 2019 voor de groep te staan en voor hem was dit zijn eerste klus als hoofdtrainer van een vereniging. Door de verschillende coronamaatregelen was dit een bijzondere periode en werden alle competities onderbroken. Desondanks heeft Jorick naar tevredenheid zijn rol als hoofdtrainer ingevuld. Beide partijen zijn van mening dat het goed is om na drie seizoenen uit elkaar te gaan.

Aan het einde van dit seizoen zal de vereniging stilstaan bij dit afscheid, maar via deze weg willen we Jorick alvast bedanken voor zijn inzet voor de club.

Wij gaan op zoek naar een waardige vervanger van Jorick.