Met de huidige coronamaatregelen van het kabinet is het de amateurs niet toegestaan om na 17.00 uur te sporten, Voor de jeugdteams hebben wij onderstaand schema samengesteld. Deze zal vanaf 6 december gelden. Wij realiseren ons natuurlijk dat dit niet voor iedereen mogelijk is, maar de maatregelen laten ons op dit moment verder weinig ruimte.

 • Maandag 16.00 – 17.00* uur
  JO8 Otto
  MO11 Sem/Geert
 • Dinsdag 16.00-17.00* uur
  JO7 Coen
  JO8 Jornan
  JO11 Sacha
 • Donderdag 16.00-17.00* uur
  JO10 Sander/Mark
  JO12 Nico
  JO15 Vince

De trainers stoppen voor 17.00 uur zodat de velden om 17.00 uur leeg zijn. De kleedkamers blijven tijdens de trainingen gesloten. De deur naar de AED en EHBO is tijdens trainingen geopend. De kantine blijft doordeweeks gesloten. Toeschouwers zijn nog steeds niet toegestaan bij trainingen en wedstrijden. Denk aan alle basisregels, iedereen van 18 jaar en ouder houdt voor en na het sporten 1,5 meter afstand tot volwassenen en jongeren vanaf 13 jaar. Vanaf 28 november geldt de 1,5 meter afstandsregel ook in de CTB-plichtige ruimtes. Bij verplaatsing in die ruimtes geldt dan bovendien de mondkapjesplicht(vanaf 13 jaar en ouder).

Zorg voor goede naleving van de maatregelen want dat draagt bij aan het doel dat hopelijk z.s.m. zoveel mogelijk het gewone sportleven kan terugkeren.

Meer: Sport050 KNVB