Ondanks het ontbreken van het publiek afgelopen zaterdag, kreeg deze dag toch wat extra kleur vanwege onze trouwe leden. Voorzitter Klaas Hommes nam na afloop van de wedstrijd van ons eerste elftal tegen Be Quick 1887 het woord om verschillende jubilarissen te onderscheiden. In verschillende gradaties ontvingen deze leden een speldje: 25-jarig jubileum, 40-jarig jubileum en zelfs een 50-jarig jubileum! Proficiat!

25 jaar lid:
Jeene Blaauw
Tim Blaauw
Mathé Aaten
Wilma Snippe
Martin Oomkes
Wilma van Delden
Kirsten Ruröde
Gertjan Bos

40 jaar lid:
Dethmer Drenth
Gerrit Meijberg
Wijnand Vos
Sven Thieme

50 jaar lid:
Jakob Brink

Tim en Jeene Blaauw
Klaas Hommes en Dethmer Drenth
Sven Thieme en Klaas Hommes
Jakob Brink en Klaas Hommes

Bekijk meer foto’s van zaterdag 20 november via deze link.