In een perfecte mix van plezier en prestatie gaat het eerste elftal dit seizoen uitkomen in de derde klasse. In deze Groningse competitie speelt het elftal van trainer Jorick de Haan veelal tegen streekgenoten, bijvoorbeeld Helpman, Be Quick 1887 en Zuidlaren.

Aangezien Jorick hierbij de nodige hulp kan gebruiken zoekt ons vlaggenschip een elftalleider/teammanager voor het komende seizoen. Degene in deze functie probeert op wedstrijddagen de juiste beleving te creƫren, ondersteunt Jorick in de taken rondom de wedstrijden en vindt het vooral erg leuk om betrokken te zijn bij ons eerste elftal.

In hoofdlijnen ziet de functie elftalleider/teammanager er zo uit:

  • Op wedstrijddagen betrokken bij de voorbereiding, de wedstrijd en eventuele activiteiten na afloop
  • Een band opbouwende met spelers, trainer en zorgen voor een fijne sfeer
  • Samen met de spelers verantwoordelijk voor de materialen omtrent de wedstrijden
  • Bovenal: plezier in het spelletje en het optrekken met het elftal, zowel binnen als buiten de lijnen

Het is een mogelijkheid om deze functie te combineren met een co-leider, waardoor aanwezigheid niet iedere week nodig wordt geacht.

Passen de bovenstaande aspecten perfect bij jou, heb je nog vragen of wil je graag meer informatie ontvangen? Neem contact op met Thomas Wildeboer en hij zal de nodige informatie verschaffen: 06 49312241 (bellen of WhatsApp) of mail naar wildeboerthomas@gmail.com.