Niet zo gek lang schreven wij over de afzwaaiende leider van Glimmen 4, Henk Wildeboer. We blijven nog even bij deze achternaam hangen, want zoon Thomas toonde andermaal aan dat ‘De Wildeboertjes’ behoorlijk verbonden zijn aan de club. Thomas is de afgelopen decennia betrokken geweest bij twee historische momenten en heeft hoogstpersoonlijk een nieuw hoofdstuk aan de Wildeboer historie toegevoegd. 

Als vijfjarig broekie mocht Thomas zijn entree maken op het 25-jarig jubileum van de voetbalclub. Dit festijn werd in Het Dorpshuis georganiseerd en Thomas mocht als jongste lid de oudste leden een speldje overhandigen. Aangezien tradities in stand moeten worden gehouden, trad Thomas 25 jaar later opnieuw aan. Dit keer in 2017, toen de vereniging 50 kaarsjes uit mocht blazen.

Thomas overhandigt speldjes aan de jubilarissen tijdens het 25-jarige jubileum in 1992
Ook in 2017 overhandigt Thomas speldjes, dit keer aan de 50-jarige jubilarissen

Aangezien Thomas al van jongs af aan betrokken is bij onze vereniging (als voetballer, leider van het eerste elftal, scheidsrechter en andere functies), voorziet hij voor zijn pasgeboren zoon Bram wellicht eenzelfde route. Hij is er al vroeg bij, want nog voor Bram kan lopen, praten en laat staan tegen een bal aan schoppen, is hij al wel lid van onze vereniging! Chapeau Thomas en Carmen, zijn nieuwe tenue zit hem in ieder geval als gegoten.