Met grote verslagenheid hebben we kennis genomen van het overlijden van Bertus Mulder. Bertus is afgelopen vrijdag in het ziekenhuis aan de gevolgen van Corona overleden. 

Bertus is al sinds de beginjaren van onze vereniging als bestuurslid en vrijwilliger bij v.v. Glimmen betrokken. Bertus was erelid en het gezicht achter de bar in de kantine en tevens het gezicht van de vereniging. De gehaktballen van Bertus werden geroemd.

Bertus was zeer geliefd bij iedereen die betrokken is of was bij v.v. Glimmen. Iedereen kende hem, zowel leden als gasten. Bertus en v.v. Glimmen werden vaak in dezelfde zin uitgesproken. Bertus was v.v. Glimmen.

Bertus is onvervangbaar en we gaan hem en zijn warmte en gezelligheid enorm missen.

Namens het bestuur en alle leden van V.V. Glimmen condoleren we zijn familie en vrienden en wensen we hen veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Bestuur V.V. Glimmen