Vanaf heden is Ruchti sportshop uit Zuidlaren de nieuwe kledingleverancier van VV Glimmen. Onze Hummel teamkleding zal voortaan door Ruchti worden geleverd. Ook alle bestellingen geplaatst in de webshop worden geleverd door Ruchti.

Ruchti is al jarenlang betrokken als sponsor bij onze vereniging en hun mooie schoenen- en sportzaak gevestigd aan de Stationsweg 16 in Zuidlaren. Ruchti is kledingleverancier van een zevental verenigingen in en rond Zuidlaren waaronder FC Zuidlaren en VV Annen.

Zoek je nog geschikte trainingskleding of schoeisel, breng dan een bezoek aan de schitterende winkel van Ruchti in Zuidlaren. Je hebt grote kans dat je daar bekende gezichten tegen komt, ons gewaardeerde jeugdcommissie lid Vincent van Lang is al jarenlang werkzaam bij Ruchti. Uiteraard is ook de webshop helemaal up to date. Bezoek de webshop via deze link.