Registratie kantine/terras bezoek

Alle bezoekers aan de kantine of het terras bij VV Glimmen moeten hiervoor hun gegevens achterlaten t.b.v. van een eventueel GGD contactonderzoek.

Dit registreren is een een voorwaarde om de kantine en terras te mogen openen. De gegevens zullen alleen gebruikt worden bij een eventueel bron- en contactonderzoek van de GGD. Wij kunnen de omzet in Corona-tijd goed gebruiken, dus help ons vooral de kantine en het terras open te houden door je gegevens achter te laten en de verspreiding van het Coronavirus te stoppen.

Registreren moet éénmalig voor ieder bezoek en op ieder tijdstip, zowle voor leden, vrijwilligers en bezoekers van andere verenigingen. Bij de ingangen hangen QR codes waarmee je eenvoudig op de registratie pagina komt. Op deze pagina staat ook de verplichte gezondheidscheck. Wil je jouw naam niet achterlaten vul dan een papieren registratie/gezondheidscheck in.

Of tik op in je browser in bijdeclub.nl