Het is weer mogelijk om zelf de spelerspasfoto op de digitale spelerspas te wijzigen via de Wedstrijdzaken-app of Voetbal.nl-app. Zorg ervoor dat jij een correcte spelerspasfoto hebt. Dit geldt voor onze voetballers vanaf de leeftijdscategorie Onder 13 en ouder. We zien weer een aantal fraaie vakantiekiekjes, babyfoto’s, bekende sporters, verouderde foto’s als spelerspasfoto maar dat is niet de bedoeling.

Tot 1 november kunnen leden zelf hun spelerspasfoto wijzigen via de Voetbal.nl-app of de Wedstrijdzaken-app. Lukt dit je niet vraag dan je leider/teammanager om hulp. Hij op zij kan dit ook voor je doen.

Welke voorwaarden?

Je maakt de foto eenvoudig zelf(pasfoto stijl). Belangrijk is dat in alle redelijkheid verwacht kan worden dat de scheidsrechter het een goedgelijkende foto vindt. Geen zijaanzichten, geen gezichten van te grote afstand en geen petjes of zonnebrillen. En zorg voor een foto met voldoende contrast. Neem niet het risico dat de scheidsrechter je identiteit niet kan vaststellen en dat je niet mag spelen.

Via de privacy instellingen kun je zelf aanvinken wie en wanneer je foto mogen zien.