Op dit moment zijn vrijwilligers van VV Glimmen bezig met het uitvoeren van de gekozen vrienden ideeën van 2018/2019. Er komt een nieuwe geluidsinstallatie in de kantine en er worden nieuwe energiezuinige koelingen aangeschaft. Op de kortgeleden gehouden vriendenmiddag hebben we maar liefst 10 nieuwe vrienden mogen verwelkomen. Allen van harte welkom en dank voor het mogelijk maken van incidentele uitgaven voor onze vereniging.

Ideeën voor 2019/2020 kunnen vanaf nu weer ingediend worden. Dit kan door leden, vrienden en ook door jeugdleden en hun ouders.

Je kunt via de website ideeën in sturen voor de vriendenbijdrage 2019/2020.  Tot 1 maart 2020 kunnen deze ideeën worden ingestuurd. 

De afgelopen jaren zijn o.a. deze ideeën gerealiseerd: Scorebord hoofdveld, overkapping terras, afsluiting overkapping terras,  stoelen kantine, inrichting kantine, picknicktafels hoofdveld, luierveld, scorebord kunstgrasveld, geluidsinstallatie kantine, energiezuinige koelingen.

Omschrijf je idee(ën) zo volledig mogelijk en vermeld ook de geschatte kosten indien mogelijk.
 
In maart/april kan er door de deelnemers aan vrienden van v.v. Glimmen worden gestemd op verschillende ideeën. Ook meebeslissen? Wordt ook vriend van v.v. Glimmen. Geef je op via vrienden@vvglimmen.com  (je kunt ook met meerdere personen vriend worden).
Het streven is om in de zomerstop het idee te realiseren.  
 

Ik ben:

Na het succesvol verzenden van het formulier verschijnt hieronder een bevestiging.