Kortingsactie voor nieuwe en bestaande leden Seizoen 2019 – 2020

Vanwege het grote succes van de laatste kortingsactie heeft het bestuur ervoor gekozen om met een nieuwe korting actie voor het seizoen 2019 – 2020 te komen. Alle nieuwe leden, (Senioren, Junioren, Pupillen en Mini’s) krijgen voor het seizoen 2019/2020 maar liefst 15% korting op de contributie! Dus heb jij zin om bij VV Glimmen te komen voetballen? Meld je dan nu aan via de volgende link:

Direct lid worden 

Verdien een deel van je contributie terug 

Wanneer er iemand dankzij jou lid wordt van VV Glimmen, dan geven we 10% korting op je eigen lidmaatschap per aangebracht lid. Dus wanneer er dankzij jou 2 leden lid worden van onze mooie voetbalclub dan ontvang je 20% korting op je eigen lidmaatschap. Dit kan oplopen tot maximaal 50%.

Voordeel voor leden van VV Glimmen: 

  1. Gezellige vereniging met schitterende faciliteiten
  2. Gediplomeerde trainers voor alle teams
  3. Vernieuwde kantine en kleedkamers
  4. Uitstekende organisatie en medische begeleiding waaronder een eigen fysiotherapeut
  5. Een gezellig vrijwilligersteam die ook naast het voetbal leuke activiteiten ontplooien

Gratis meetrainen 

Natuurlijk kun je ook eerst eens meetrainen om te kijken of het je leuk lijkt om lid te worden. Dat kost niks en je zit natuurlijk ook nergens aan vast. Het lijkt ons leuk als je eens langskomt op ons sportpark aan de Markeweg 4 in Glimmen. Zin om eens mee te trainen? Neem dan even contact op met secretaris Jan Damkat via 0624690170 of mail naar meetrainen@vvglimmen.com, dan kan Jan je vertellen op welke dagen en tijden er getraind wordt.

Meer info 

Bij v.v. Glimmen zijn momenteel 4 herenteams actief samen met recreatief dames en herenvoetbal 35+. Vanaf volgend seizoen hebben we ook 7×7 damesvoetbal en herenvoetbal op de vrijdagavond. Ook de jeugdteams zijn over de gehele linie in zowel jongens als meiden vertegenwoordigd. Bij v.v. Glimmen voetballen alle teams (jeugd, vrouwen en senioren) op zaterdag en dames en heren 7×7 op vrijdagavond.

Contact met onze trainers van de senioren?

Mail naar meetrainen@vvglimmen.com en we brengen je in contact.

Korting 

De korting geldt op de contributiebedragen voor het seizoen 2019/2020. klik hier voor het contributieoverzicht.  De geldende voorwaarden voor de actie zijn hier te bekijken.