I.v.m. buitenactiviteiten in deze tijd van het jaar hebben wij de regels voor het gebruik van omroepinstallatie en muziek buiten op ons sportpark, besproken en de volgende richtlijnen gemaakt:

Tijdens voetbalactiviteiten op reguliere dagen kan het voorkomen dat er gebruik wordt gemaakt van een omroepinstallatie en muziek. Dit valt onder normaal gebruik, mits er rekening wordt gehouden met de omwonenden is dit prima. We beperken ons tot geluid overdag tot uiterlijk 19.00 uur.

Voor speciale activiteiten, zoals FC Groningen G voetbal, jeugdtoernooi, horecavoetbal, 35+ toernooi, activiteiten met DJ, etc. informeren we de buurt middels een briefje in de bus indien noodzakelijk. Het bestuur bekijkt per situatie of het nodig is om bijvoorbeeld een “incidentele festiviteitendag” of ander soort vergunning aan te vragen bij de gemeente. Op dit briefje voor de buurt vermelden we als we een dergelijke vergunning hebben. Is dit niet het geval dan is het briefje ter info. Uiteraard houden we rekening met de buurt en beperken we ons tot geluid overdag tot uiterlijk 19.00 uur.

Bij eventuele avondactiviteiten, beslissingswedstrijden, toernooien etc. houden we rekening met de buurt en beperken de omroep en muziek tot een uiterst minimum.

Het bestuur kan bovenstaande richtlijnen aanpassen bij een specifiek evenement indien noodzakelijk.

Namens het bestuur Gerrit Marsman