Op zaterdag 29 juni staat de jaarlijkse seizoen afsluiting weer op het programma. Op deze dag bent u: leden, vrijwilligers, donateurs, vrienden, ouders en sponsoren van harte welkom om het seizoen gezamenlijk af te sluiten.

Er is een leuk programma voor jong en oud ontwikkeld om deze dag zowel sportief en ontspannen te beleven. Hieronder kunt u het programma vinden:

  • 11:30 uur Aanvang Jeugddag. Er is een panna-veld, een stormbaan, voetbaltoernooi, penalty schieten en andere spelen en je wordt begeleid door spelers van het 1 e elftal. Ben je in de leeftijd van 6 tot 14  jaar geef je dan op via onderstaand formulier.
  • 15:00 uur Aanvang ouder/kind toernooi. Het is de mogelijkheid om als jeugdlid samen of misschien juist tegen je vader of moeder te spelen. Ben je in de leeftijd van 6 tot 17 jaar geef je dan samen met je vader of moeder op via onderstaand formulier.
  • 15:00 uur Aanvang Senioren mixtoernooi. Dit toernooi is voor alle senioren, heren en dames. Vanaf 17 jaar en ook 35+, die zin hebben om het seizoen sportief af te sluiten. Geef je op via de website onderstaand formulier.
  • 17:00 uur Aanvang gratis BBQ voor leden, vrijwilligers en sponsoren van de V.V. Glimmen. Geniet na van de dag met deze BBQ aangeboden door de vereniging. Bent u geen van de eerder genoemde leden maar wilt u wel deelnemen? (bijv introducees, ouders en vrienden) U bent ook van harte welkom, u betaalt €5 per persoon om deel te mogen nemen. Geef je op via onderstaand formulier.
  • 22:30 uur Gepland einde van deze dag.

Namens het bestuur hopen we dat u in grote getalen aanwezig zult zijn om het seizoen op een leuke en gezellig manier af te sluiten. Geef je hieronder op en we zien elkaar op zaterdag 29 juni op ons mooie sportpark.
-----
----------Na het succesvol verzenden van het formulier verschijnt hieronder een bevestiging.