Ben jij op zoek naar een nieuwe sportieve uitdaging in een teamverband? VV Glimmen start op vrijdagavond met een nieuw damesteam! Ben jij 18 jaar of ouder en heb jij zin om je aan te sluiten bij een gemotiveerde, serieuze maar bovenal gezellige groep dames? Meld je dan direct aan bij dit enthousiaste damesteam!

Vanaf komend seizoen start dit nieuwe damesteam op vrijdagavond in een 7 tegen 7 competitie. Om de twee weken worden er wedstrijden gespeeld tegen andere verenigingen. Om ons niveau hier en daar bij te spijkeren, trainen we op dinsdagavond van 19.30 tot 20.30 uur onder leiding van trainer Jaap Bakker. Teammanager is Charissa van Wolde. De wedstrijden zijn om de twee weken in competitieverband, deze worden zoveel mogelijk samen met de 35+ herencompetitie gepland.

De contributie bedraagt €60 per halfjaar. Aangezien het officiële wedstrijden van de KNVB betreft, word je lid van de KNVB en van VV Glimmen (mits je dat uiteraard nog niet bent).

Ben je enthousiast geworden of wil je meer weten? Bel dan met Charissa van Wolde 06-25164247 of onze secretaris Jan Damkat 06-24690170  secretaris@vvglimmen.com

Uiteraard kun je ook direct lid worden. Dit doe je via deze link!