Op Pinkstermaandag speelden Veendam 1894 en Peize de finale voor promotie/handhaving naar de 2e klasse zondag op neutraal terrein bij ons in Glimmen.

Het was schitterend weer in Glimmen en de supporters uit Veendam en Peize wisten de weg naar Glimmen massaal te vinden. Veendam 1894 leek een gemakkelijk middag te krijgen en ging met 3-0 de rust in. De tweede helft kwam Peize terug tot 4-2 maar Veendam kwam niet meer in gevaar en wist te winnen. Hierdoor te promoveert Veendam 1894 naar de tweede klasse.

Namens heel v.v. Glimmen feliciteren wij Veendam 1894 met de promotie.

Regelmatig worden er dit soort wedstrijden op ons sportpark gespeeld waarbij wij als gastheer mogen fungeren. We zijn hier trots op en uiteraard is dit goed voor onze vereniging. We zijn speciaal trots op vrijwilligers die samen de schouders eronder zetten en dit allemaal mogelijk maken! Complimenten!

Gerrit Marsman