• We zoeken voor komend seizoen nog enkele vrijwilligers die af en toe (2 tot 3 keer per seizoen) programmaboekjes willen verkopen bij thuiswedstrijden van het eerste elftal. Of je nu zelf lid bent (oudere jeugd en senioren) , je kind(eren) of het je gewoon leuk lijkt. Je bent van harte welkom.

    Ervaring niet vereist, je maakt deel uit van een gezellig team en we delen je in met een andere vrijwilliger.

    Het kost ongeveer anderhalf uur van je tijd op een zaterdagmiddag. (+/- 13:15 – 14:45 uur)

  • We zoeken ook één of twee personen die het programmaboekje willen maken voor de thuiswedstrijden. Hiervoor kan gebruik worden gemaakt van apparatuur op de club. Er is een bestaand format maar ook het ontwikkelen van een nieuw format behoort tot de mogelijkheden. In het huidige programma boekje staan de wedstrijd sponsoren, het voorwoord, de pupil van de week en de uitslagen en stand. Tevens staan de lot nummers van de verloting op het boekje. Het boekje kan gemaakt worden in de dagen voor de wedstrijd of op zaterdagochtend.
  • Ook zoeken we een fotograaf die tijdens thuiswedstrijden van het eerste elftal enkele foto’s wil maken van de pupil van de week. De pupil krijgt deze foto’s aangeboden in een digitaal album als herinnering. Het kost ongeveer een half uur van je tijd op een zaterdagmiddag. (+/- 14:00 – 14:30 uur)

 

Alle bovenstaande functies zijn vrijwillig,  door de inzet van vrijwilligers kunnen we de contributie betaalbaar houden en extra jeugdactiviteiten organiseren.

Maak je interesse kenbaar door Henk Niemeijer te mailen henk.niemeijer@vvglimmen.com