Vanaf zaterdag 1 september ’18 moeten de leiders van JO8 tm JO12 ook hun wedstrijd voorbereiden via de wedstrijdzaken app* en daarin het mobiel Digitaal Wedstrijd Formulier.

Het gebruik van de wedstrijdzaken app en het voorbereiden van het mDWF is verplicht voor onze leiders/teammanagers. Vervul je deze taak met meerdere personen? Maak dan onderling afspraken wie wat doet.

Op deze pagina vind je informatie over het gebruik van het mDWF (Zeven dagen voor de wedstrijd komt het formulier beschikbaar en kan je de spelersopgaaf invullen. Standaard zie je het ingevulde bondsteam staan. Maak de spelersopgaaf niet te vroeg definitief, want dan kan je zelf niet meer wijzigen.)

Het bondsteam is door ons ingevuld en is je basis waaruit je je wedstrijden voorbereid. (voor permanente aanpassingen neem contact op met henk.niemeijer@vvglimmen.com)

Op de eerste wedstrijddagen kun je op de club hulp krijgen, ook bij een bezoekende club kun je aldaar hulp krijgen.

Kun je niet inloggen in de wedstrijdzaken app? Neem dan contact op met de ledenadministratie: ledenadministratie@vvglimmen.com

Na afloop vult de scheidsrechter/spelbegeleider/wedstrijdsecretaris de uitslag in via het mDWF. Graag ook de uitslag doorgeven via het lijstje in de bestuurskamer.

Voor alle teams vanaf JO/MO13 is de werkwijze hetzelfde als afgelopen seizoen. Hulp kun je krijgen op de club of via de wedstrijdsecretaris of wedstrijdsecretaris mobiel. Zorg als leider/teammanager ervoor dat je spelers een goede foto gebruiken op hun digitale spelerspas.

*= de wedstrijdzaken app is een andere app dan de voetbal.nl app.
Leiders/teammanagers mogen gebruik maken van het besloten WIFI netwerk bij de VV Glimmen.