Afgelopen jaar was het laatste contractjaar van hoofdsponsoren Pannenkoekenhuis Appelbergen en Slagerij de Buurderij. Ons eerste elftal heeft drie seizoenen met trots in de shirts van deze sponsoren gespeeld. We zijn dankbaar voor de sponsoring van deze sponsoren en willen de heren Warners en Boverhof hartelijk danken voor hun steun. Gelukkig blijven de sponsoren betrokken bij onze vereniging in een andere vorm.

De sponsorcommissie heeft een geweldige opvolger gevonden en deze nieuwe hoofdsponsor zal vanaf komend seizoen o.a. op de shirts van heren 1 staan. We zullen binnenkort meer over de nieuwe hoofdsponsor vertellen.

Schoonheidssalon Glimmen ClaryCare is vanaf komend seizoen de shirtsponsor van ons nieuwe Meiden onder 17 team (MO17). Binnenkort zullen wij u ook hierover meer vertellen.

Shirtsponsor gezocht:

Voor de volgende teams zoeken wij nog shirtsponsoren:
JO7, JO8, JO9, JO10, Heren 3

Heeft u interesse om onze vereniging te steunen d.m.v. shirtsponsoring of een andere vorm van sponsoring dan vertellen wij u graag vrijblijvend meer. Neem contact op via sponsorcie@vvglimmen.com met onze sponsorcommissie.