Sinds deze week hebben we er twee nieuwe bordsponsoren bij: Solide [ vastgoedbeheer Groningen en Pronkjewail Vastgoed Groningen.

Vastgoed verdient goede zorg, zo vinden we bij Solide [ vastgoedbeheer. Gedreven door onze liefde voor onroerend goed, streven we niet alleen naar een uitstekend rendement, maar zorgen we ook dat huurders lekker kunnen wonen en werken in de panden die wij beheren. Met deze pijlers onderscheidt Solide [ vastgoedbeheer zich op de vastgoedmarkt.

De besloten CV Pronkjewail Vastgoed Groningen belegt solide door in gewilde woningen in de Groningse binnenstad te investeren. De verhuur daarvan zorgt direct voor rendement, terwijl de onverminderde aantrekkingskracht van ‘de metropool van het Noorden’ uitstekende perspectieven biedt op de lange termijn.

Bij beide vastgoedbedrijven staat Edward Wielens aan het roer. Edward is al zijn hele leven lid van onze vereniging en speelde jarenlang in ons eerste elftal. Tegenwoordig wordt de voetballende eer hooggehouden door zijn zoon Stijn.

We zijn zeer blij om Solide [ vastgoedbeheer Groningen en Pronkjewail Vastgoed Groningen te mogen verwelkomen als sponsor van V.V. Glimmen. Kijk voor meer informatie op solidevastgoedbeheer.nl en pronkjewailvastgoed.nl