Sinds kort hebben we er een nieuwe sponsor bij: Brasserie de Kastanjehoeve uit Glimmen.

Brasserie de Kastanjehoeve aan de Zuidlaarderweg is een laagdrempelige brasserie en toegankelijk voor iedereen. Een knusse plek waar jong en oud zich thuis voelt. Bij Brasserie de Kastanjehoeve bent u op het juiste adres voor een gezellige lunch of diner. Een sfeervolle ambiance, uitstekende service en heerlijk eten, dat is waar Brasserie de Kastanjehoeve voor staat.

Brasserie de Kastanjehoeve wordt de naamgever van het jaarlijkse 35+ toernooi die wij dit jaar op 16 juni organiseren. Ook hangt er een fraai nieuw reclamebord bij ons hoofdveld. We zijn zeer blij om Brasserie de Kastanjehoeve te mogen verwelkomen als sponsor van V.V. Glimmen. Kijk voor de uitgebreide mogelijkheden van dit mooie horecabedrijf op brasseriedekastanjehoeve.nl