Sinds deze week hebben we er een nieuwe bordsponsor bij Profeel Mammacare uit Glimmen.

Profeel Mammacare in Glimmen is een speciaalzaak in borstprothesen, bijbehorende lingerie en badkleding. Profeel Mammacare bestaat sinds 2004 en heeft sindsdien veel cliënten naar grote tevredenheid geholpen. Aan de Zuidlaarderweg 5 in Glimmen is een mooie, discrete praktijkruimte gerealiseerd. Miranda Abbring werkt hier op afspraak  en u wordt in alle rust geholpen. Profeel Mammacare neemt uitgebreid de tijd voor u om u zo goed mogelijk te helpen. Er is keuze uit een ruim assortiment borstprothesen, modieuze lingerie, badkleding en bijbehorende accessoires.

Miranda en haar man Andre zijn bekende gezichten langs de velden van de V.V. Glimmen. Hun twee zonen Ruben en Tobias voetballen in JO17-1.

We zijn zeer blij om Profeel Mammacare te mogen verwelkomen als sponsor van V.V. Glimmen. Kijk voor meer informatie op profeel-mammacare.nl