Beste sponsor van v.v. Glimmen,

Dat voetbalvereniging Glimmen zeer ingenomen is met al haar sponsoren mag duidelijk zijn en als blijk van waardering organiseren wij daarom een sponsor en vriendenmiddag op zaterdag 19 mei 2018. Vanaf 14.00 uur bent u van harte welkom in en rond de kantine van ons sportcomplex de Groenenberg aan de Markeweg 4 te Glimmen.

Ons eerste elftal speelt die middag de competitiewedstrijd tegen Noordwolde. U bent van harte welkom om met ons deze wedstrijd te bekijken. Na afloop is er een gezellige 3helft met muziek en smakelijke hapjes. Het zal een ongedwongen en gezellige middag zijn die afhankelijk van het weer buiten en/of binnen wordt georganiseerd.

De wedstrijd begint om 14:30 uur. Uiteraard is het ook mogelijk om na de wedstrijd deel te nemen. De middag duurt tot ongeveer 18:30 uur.