Sinds maart 2017 zijn Daphne de Haan en Willem Riemens de eigenaren van Bistro Heerlijk aan het Eemke van der Veenpad in het centrum van Haren. Voor ze samen aan dit nieuwe avontuur begonnen, was Daphne eigenaar van de succesvolle Lunchroom en Delicatessenzaak Le Stelle aan de Brinkhorst. Voor velen is ook Willem een bekend gezicht. Hij heeft vele jaren bij onze vereniging in de jeugd gevoetbald.

Bistro Heerlijk heeft als onderschrift in het logo: Koffie | Lunch | Wijn | Diner. Dat de categorie wijn er zo prominent tussen staat, heeft te maken met de achtergrond van Willem. Van origine is hij sommelier en dat is te zien aan de uitgebreide wijnkaart.

We zijn zeer blij om Bistro Heerlijk te mogen verwelkomen als sponsor van v.v. Glimmen. Kijk voor meer informatie en uitgebreide mogelijkheden op  bistroheerlijk.nl