Op vrijdag 18 mei organiseert VV Glimmen de jaarlijkse Vriendinnendag.
Alle meiden van 6 t/m 17 jaar zijn van harte welkom om te ontdekken hoe leuk voetballen is en om op deze manier kennis te maken met voetbal en met onze voetbalvereniging in Glimmen.
Tijdens de Vriendinnendag is er een circuit met allerlei voetbalspelletjes, zoals een gatendoek om doorheen te schieten en wedstrijdjes. Je hoeft helemaal nog niet te kunnen voetballen; het plezier staat voorop! Het gaat erom dat alle meiden een leuke middag met elkaar beleven om zo kennis te maken met voetbal en hoe leuk het is om te voetballen bij VV Glimmen.
De Vriendinnendag begint om 16.00 uur en eindigt om 18.00 uur; voor drinken en een gezonde snack wordt gezorgd! (En niet verder vertellen, maar je gaat naar huis met een superleuke GoodieBag!)
We willen alle meiden die al lid zijn van VV Glimmen van harte uitnodigen om mee te doen aan deze Vriendinnendag. Vergeet niet je vriendinnetjes, buurmeisjes, nichtjes en klasgenootjes uit te nodigen om mee te doen.
De inschrijving is inmiddels geopend. En kan hieronder, trommel al je vriendinnetjes op en schrijf je snel in voor de VV Glimmen Vriendinnendag!

Ik ben:

Na het succesvol verzenden van het formulier verschijnt hieronder een bevestiging.