Afgelopen weekend zijn de eerste wedstrijden vastgelegd met behulp van het nieuwe mdwf. Alle wedstrijden zijn verwerkt en ondanks dat we af en toe op een trage app moesten wachten ging het redelijk voorspoedig.

Scheidsrechter
Het is zeer wenselijk dat je al eens bent ingelogd om de wedstrijdzaken app van de KNVB voor je eerste wedstrijddag. De app is voor alle wedstrijdzaken van de teammanager (leider), aanvoerder, scheidsrechter van alle teams ouder dan JO11/MO11.

Zorg dus van te voren dat je kunt inloggen als scheidsrechter of zorg dat je je inlog email adres en wachtwoord weet en dit mee neemt naar de club als je moet fluiten. In de app kun je ook gemakkelijk je aanstellingen vinden.

De uitslagen van JO11/MO11 en jonger moeten doorgegeven worden aan de commissie van ontvangst (bestuurskamer). De CVO vult deze uitslag op de PC in.

Teammanager
Doe je wedstrijdvoorbereiding voor de wedstrijd als teammanager en zorg je kunt inloggen als teammanager of zorg dat je je inlog email adres en wachtwoord weet en dit mee neemt naar de club als je als leider fungeert. De app heeft tal van handige functies voor teammanagers.

Is het de eerste keer dat je met de wedstrijdzaken app gaat werken? Kom op tijd en vraag hulp als je er niet meteen uitkomt.

Veelgestelde vragen mdwf

 

Voetbal.nl

Voor alle overige leden en supporters is er de voetbal.nl app en voetbal.nl website. Je kunt daar vanaf heden je competitie-indeling en wedstrijdprogramma vinden. Log in met je email adres zoals bekend in onze ledenadministratie. Ander of nieuw email adres? Geef het door aan secretaris Jan Deen of meld je aan de bar en geef daar je gegevens door. Ook kun je op onze website en teampagina het programma vinden.