De definitieve (genummerde) indeling en het wedstrijdprogramma van de competities categorie B wordt op vrijdag 1 september vrijgegeven via Sportlink Club. Een dag later is de betreffende informatie zichtbaar op voetbal.nl, vvglimmen.com en voetbal.nl/vvglimmen app.

Categorie B betreft:

mannen senioren zaterdag reserve 4e t/m 6e klasse
mannen senioren zondag reserve 4e t/m 6e klasse
O19 jeugd 2e klasse en lager
O17 jeugd 2e klasse en lager
O15 jeugd 2e klasse en lager
O14 jeugd hoofdklassen en lager
O13 jeugd 1e klasse en lager
alle pupillencompetities O12 t/m O7
vrouwen zaterdag 4e en 5e klasse
alle specifieke meisjescompetities (MO19 t/m MO11)
G-voetbalcompetities

Voor v.v. Glimmen en haar samenwerkingsteams betekend dat nu alleen nog maar de reguliere competitie programma’s van heren 1 & 2 op de site staan. De beker wedstrijden zijn wel al bekend van alle deelnemers en kun je vinden in het programma of op de betreffende team pagina’s. De bekercompetitie start op 2 september.