We hebben diverse meidenteams waar we nog speelsters kunnen gebruiken. Wil je bij Glimmen komen voetballen? Kom dan een langs op de club of stuur een mail naar jeugd@vvglimmen.com

Op 18 november 2017 bestaat de v.v. Glimmen 50 jaar. Om dat te vieren hebben we een mooie actie voor nieuwe en bestaande leden. Alle nieuwe leden, (Senioren, Junioren, Pupillen en Mini’s) krijgen voor het seizoen 2017/2018 maar liefst 25% korting op de contributie! Dus heb jij zin om bij VV Glimmen te komen voetballen? Meld je dan nu aan!

  • Gezellige vereniging met schitterende faciliteiten
  • Gediplomeerde trainers voor alle teams
  • Vernieuwde kantine en kleedkamers
  • Uitstekende organisatie en medische begeleiding, oa eigen fysiotherapeut

Gratis meetrainen
Natuurlijk kun je ook eerst eens meetrainen om te kijken of het je leuk lijkt om lid te worden. Dat kost niks en je zit natuurlijk ook nergens aan vast. Het lijkt ons leuk als je eens langskomt op ons sportpark aan de Markeweg 4 in Glimmen. Zin om eens mee te trainen? Neem dan even contact op met secretaris Jan Deen via 0648812860 of mail naar meetrainen@vvglimmen.com, dan kan Jan je vertellen op welke dagen en tijden er getraind wordt.