De aanmeldingen voor het jubileum op zaterdag 18 november lopen uitstekend. Hieronder mer informatie over de verschillende onderdelen.:

Het Rabobank jeugd-ochtendprogramma zit bijna vol. Het Rabobank jeugd-middagprogramma begint ook vol te lopen . Er hebben zich al ruim 100 oud-leden (ook partners welkom na opgave) opgegeven voor het ontvangst en buffet. Ook de lijst van leden, vrijwilligers, sponsoren en genodigden voor het buffet is al ruim de 150 gepasseerd. We verwachten dat we medio komende week de opgave gaan sluiten. Heb je je nog niet opgegeven doe dat dan vandaag nog of z.s.m. want vol=vol.

 

Het volledige programma vind je hier

 

Heb je je al opgegeven dan hoef je dat niet nogmaals te doen. Je ontvangt geen bevestiging van je opgave via de site. We hebben alle opgaven opgeslagen en je staat op de lijst. Vragen over je opgave kun je via 1967@vvglimmen stellen. Een paar dagen voor het jubileum sturen we de deelnemers van het middag en avondprogramma een herinnering per e-mail.